Navigatie

Datum laatste aanpassing 28 april 2021

Door nieuwe versoepelingen van wettelijke maatregelen tegen de verspreiding van het COVID-19, mogen onze planten weer vrij verkocht worden in de kwekerij zonder dat er vooraf een afspraak hoeft te worden gemaakt. 

U bent dus vanaf heden weer van harte welkom in onze kwekerij in Terheijden om zelf een keuze te maken uit ons uitgebreide assortiment eigen gekweekte éénjarige zomerbloeiers, vaste planten en siergrassen. 

Vooraf bellen, SMS'n, appen of een mailtje sturen IS DUS NIET MEER NODIG 

Er staan nog wel maar 16 winkelwagens ( u weet wel die groene kruiwagens ;-) voor u klaar zodat er maximaal ca. 30 a 40 personen tegelijk in de kwekerij aanwezig zullen zijn op een oppervlakte van 6000 m2, ruim voldoende oppervlakte om afdoende afstand te kunnen houden. Zijn er geen vrije krui(winkel)wagens dan verzoeken wij u om even buiten te wachten tot er weer een wagentje beschikbaar komt. Mondkapjes zijn (helaas) nog steeds verplicht, sorry hiervoor.

Samen proberen we er toch weer een fleurige zomer van te maken ;-)

Groetjes

Garda en René Verdaasdonk

06-25103918

 

 

Aan een smalle, landelijke weg ver buiten het dorp Terheijden, zo’n 10 kilometer ten noordwesten van Breda, ligt kwekerij Jos Verdaasdonk. De bescheiden entree doet niet vermoeden dat hierachter een kleurrijke oase van ruim 6000 m2 schuil gaat..

 

 

 

Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaand formulier in om een offerte of informatie aan te vragen

Copyright © Kwekerij Jos Verdaasdonk 2021 Alle rechten voorbehouden