Navigatie

Datum laatste aanpassing 2 maart 2021

We zijn ook de komende voorjaarsperiode helaas alleen op afspraak voor u open. We houden ons immers aan de algemeen geldende maatregelen ter bestijding van het Corona-virus.

Dus mocht u nog op zoek zijn naar vaste planten, siergrassen, beuken of groenblijvende struiken en/of heesters, bel ons dan gerust, plaats uw bestelling en kom langs om uw planten op te halen, we hebben een mooi assortiment.

Vanaf eind maart hopen we ons volledige assortiment on line aan u te tonen zodat u via onze site; http://www.tuinenterrasoutlet.nl/webwinkel.html onze eigen gekweekte vaste planten en siergrassen bestellen en daarna komen afhalen op onze kwekerij.

De door u bestelde planten zullen dan met een uniek ordernummer, op een vooraf afgesproken tijdstip, voor u klaar staan op de kwekerij in Terheijden. Omdat u vooraf, met behulp van Ideal, veilig on-line kan afrekenen en omdat we desgewenst de planten voor u in de auto zetten, hoeft u dus niet bang te zijn voor de kans op besmetting met het Corona-virus.

Als door een mogelijke versoepeling van wettelijke maatregelen tegen de verspreiding van het COVID-19, onze planten weer vrij verkocht mogen worden in de kwekerij dan bent u natuurlijk vanaf dat moment weer van harte welkom in Terheijden om zelf weer een keuze te maken uit ons uitgebreide assortiment eigen gekweekte vaste planten en siergrassen. Vanaf medio april zijn dan ook de éénjarige zomerbloeiers weer beschikbaar. 

Mochten de maatregelen ter bestrijding van het virus ook medio april nog van kracht blijven, en de kwekerij voor vrije verkoop daardoor gesloten zal moeten blijven, zullen we ons volledige assortiment buiten op marktkramen, op het parkeerterrein voor de kwekerij uitstallen zodat u toch zelf, veilig, uw keuze kunt maken.

Samen maken we er zodoende weer een fleurige zomer van ;-)

Groetjes

Garda en René Verdaasdonk

06-25103918

 

Aan een smalle, landelijke weg ver buiten het dorp Terheijden, zo’n 10 kilometer ten noordwesten van Breda, ligt kwekerij Jos Verdaasdonk. De bescheiden entree doet niet vermoeden dat hierachter een kleurrijke oase van ruim 6000 m2 schuil gaat..

 

 

 

Vraag direct een offerte aan

Vul onderstaand formulier in om een offerte of informatie aan te vragen

Copyright © Kwekerij Jos Verdaasdonk 2021 Alle rechten voorbehouden