Navigatie
Aanbiedingen

Datum laatste aanpassing 27 maart 2024

Hallo bezoekers van onze web-site,

Voor de vroege vogels onder u, we hebben vanaf heden weer onze zomerbloeiers, siergrassen en vaste planten op de bedden staan. Het gevaar van nachtvorst is echter nog wel groot voor de éénjarigen...... maar ja door het veranderende klimaat bloeien de planten elk jaar vroeger. Dus u bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen naar ons uitgebreide assortiment

Mocht u op zoek zijn naar Potten (geglazuurd en of Terracotta), bakken, rieten manden (pot)grond of meststoffen dan kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. We hebben weer een ruime voorraad.

Ook de on-line koop van Terracotta en geglazuurde buitenpotterie blijft natuurlijk mogelijk via onze site:

www.Tuinenterrasoutlet.nl

 

Wellicht tot ziens in onze kwekerij.

Groetjes  Koen, Garda en René

06-25103918

 

*) In Memoriam Fred Sterkens (Kwekerij Fred Sterkens)

We hebben dit voorjaar met grote ontsteltenis kennis genomen van het plotselinge overlijden van Fred Sterkens, de eigenaar van Kwekerij Fred Sterkens.

Na een uitstekende samenwerking van ruim 10 jaar, kwam het overlijden van deze, nog geen 60-jarige vakman, voor ons als een grote schok. Met name bij de opkweek van planten in de zomermaanden, voor de verkoop in het najaar, is Fred een zeer betrouwbare partner gebleken.  Naast de kwalitatief hoogstaande producten die hij aan ons leverde zullen wij zijn opgeruimde persoonlijkheid, zijn lach en zijn bereidheid om mee te denken de komende jaren zeker gaan missen…….. Rust zacht Fred!

 

 

 

 

Copyright © Kwekerij Jos Verdaasdonk 2024 Alle rechten voorbehouden